joi, 30 decembrie 2010

LOTD : Brilliant Gold

So , acesta este primul meu post . Sper sa va placa . Cum sunt la primul machiaj pe care il postez , nu ma astept ca toate comentariile sa fie pozitive , dar am nevoie si de sfaturile pe care mi le puteti da . :)
Am vazut pe blogul lui Madlen ca a incercat sa reproduca un look dintr-o fotografie , asa ca m-am hotarat sa preiau si eu aceea fotografie si sa incerc sa reproduc cat de cat .
-> Acesta este look-ul pe care voi incerca sa il reproduc

-> Acesta este reproducerea mea :D
Si acum sa va arat ce culori si produse am folosit :)




Produse folosite
1 - ColorAppeal , Chrome Shine - Lorreal .. 167-Sand Lame
~este un fard foarte pigmentat , sidefat ; rezista foarte mult pe pleoapa
2,3,54,5,6 - Ruby Rose Eyeshadow Kit nr 2
Ca rimel am folosit Essence Multi Action .
Ca primer am folosit ELF Primer .

Sper ca v-a placut acest machiaj . Astept sa imi spuneti pararea voastra , sfaturile , criticile dar si sugestii pentru urmatorul post .

PS : Persoana din poza nu sunt eu ; am machiat o prietena pentru ca trebuia sa participe la un eveniment , si numai bine a picat azi , pentru a va putea arata si voua :)

With love , Ioanna ♥

miercuri, 29 decembrie 2010

120 palette



Sunt foarte fericita ca mi-a sosit trusa de 120 de culori pe care am comandat-o ieri de pe blogul http://paletutze.blogspot.com .
Sunt nerebdatoare sa o incerc , si incepand de azi voi face machiaje pe care le voi posta si va voi preciza ce culori si produse am folosit .
Astept sugestii , opinii , sfaturi dar si critici :) .

Update : Ma gandeam sa fac un review paletei dar gasiti cu sutele pe youtube si bloguri :)) . Totusi aprob ca fardurile sunt foarte pigmentate , rezista mult pe pleoape ( cu sau fara primer ) , ai avantajul ca poti alege din o gama larga de nuante deci look-urile pot fi nenumarate . Pretul este unul foarte buna (eu am dat 120 lei cu tot cu transport) , iar raportul pret-calitate este acceptabil . Totusi , in ciuda faptului ca le-am primit prin curier , 4 farduri s-au spart deci a trebuit sa le repar cu spirt ... Totusi sunt foarte mandra de paleta , si abia astept sa o folosesc pentru ce voi posta pe blog .

With love , Ioana ♥

luni, 27 decembrie 2010

Introducing myself ☺

So , ma numesc Ioana , sunt din Iasi , si de aproximativ jumatate de an make-up'ul a devenit una din marile mele pasiuni .
Urmares multe blog-uri de make up si canale de youtube. Acum am decis sa impart cu voi calatoria mea in aceasta lumea minunata , deorece sunt novice si odata cu voi am sa invat , am sa incerc sa ma perfectionez cat de cat .
Am doar 14 ani si astept sugestiile , opiniile dar si criticile voastre , deoarece sunt foarte constructive.
PS : sper sa nu va deranjeze ca mai adaug si cateva cuvinte / fraze in engleza :))

Am decis sa preluez de pe diferite bloguri tag-ul "My make-up story"

1. Ce varsta aveai cand ai inceput sa te machiezi?
Am inceput sa ma machez pe la jumatatea clasei a7a :)) , dar din vacanta de vara mi-am dat seama ca sunt din ce in ce mai atrasa de aceasta arta ( putem sa ii zicem si asa ) . Din clasa a8a (adica din acest an) am inceput sa port make-up si la scoala , dar numai natural ( de exemplu un fard foarte discret , rimel , uneori si tus , un gloss , si blush ocazional) .

2. Cum ai devenit pasionata de make-up?
De mica eram pasionata de trusele de machiaj ale matusii mele devenind pe parcurs pasionata de make-up.

3. Care sunt cateva din firmele tale preferate?
Cum sunt la inceput nu pot spune care sunt firmele mele preferate , deoarece nu am incercat foarte multe . Pe parcurs poate voi completa cu nume la aceasta intrebare .:)

4. Ce inseamna make-up-ul pentru tine?
Make-up-ul este un mod de exprimare . Prin make-up imi expun starile interioare . Prin make-up ma relaxez . Prin make-up pot arata in fiecare zi diferit , dar sa fiu aceeasi persoana . ☺

5. Daca ai putea sa porti doar 4 produse pe fata, care ar fi acestea?
Deoarece imi place sa am fata cat mai libera nu folosesc fond de ten ... Deci produsele ar fi : anticearcan ( niciodata nu ies fara el ) , rimel ( indispensabil) , gloss (deseori transparent) , si sa spunem si eyeshadow ( nu intotdeauna folosesc , mai ales cand merg la scoala) .

6. Ce-ti place cel mai mult la make-up?
Multitudinea de posibilitati , si faptul ca intotdeauna iti iese ceva nou , creezi look-uri noi , arati diferit tot timpul .

7. Care este parerea ta in legatura cu firmele low-end vs. cele high-end?
Nu intotdeauna daca este o firma high-end inseamna ca si produsele sunt high-end . Sunt si avantaje si dezavantaje ..

8. Ce sfat ai da unui incepator?
.. aici contribuiti voi . Cum sunt incepatoare nu pot spune nimic in legatura cu acest lucru .

9. Ce make-up trend n-ai reusit nicioada sa intelegi?
Machiazele tip emo . So much black - strica tot aspectul .

10. Ce crezi despre comunitatea de beauty de pe Youtube/Blogspot?
I love it ♥ . De pe youtube am invatat cele mai multe lucruri legate de make-up . De aceea pot spune ca comunitatea de beauty de pe Youtube este mama mea :)) ( legat de aceasta mare pasiune) . Chiar ma gandesc pentru un viitor articol pt blog .. legat de ce persoane 'urmares' legat de make-up ( pe youtube , blogspot , site-uri etc )

So , this is all for today .
With love , Ioana ♥