luni, 31 ianuarie 2011

LOTD Inspired By ... Dior !

Cum v-am promis , v-am pregatit niste machiaje inspirate de machiajele purtate de modele la prezentarea Dior .
Am preluat de pe divahair.ro prezentarea machiajului .
Show-ul Dior celebreaza in 2011 o revitalizare a feminitatii
latente in sezonul rece, propunand un machiaj
indraznet, retro-romantic si cu influente punk-chic deopotriva.
Aplica o nuanta de fard metalic intr-o culoaresimbol
pentru primavara (turcoaz marin, fuchsia bombon,
portocaliul zenit sau verdele vegetal), pe care o vei
evidentia cu o linie subtire de tus negru carbune.

Interpretarea mea a fost una foarte simpla . Am facut acest lucru mai mult in joaca .
Deci sa incepem :)
1. Galben



2.Roz


3.Verde


Fardurile folosite sunt din paleta 120 .
Astept sugestii pentru noi posturi , daca vreti sa recreez vreun machiaj sau sa fac un look pentru o ocazie speciala , sfaturi , idei etc .
Pupici , Ioanna ♥

UPDATE : va voi arata pozele de la care m-am inspirat , deoarece am uitat sa le postez cand am realizat articolul :)




duminică, 30 ianuarie 2011

NOTD

Hello girls !
Dupa cum v-am promis ieri , azi voi posta primul meu NOTD .
Este simplu , am folosit doar doua nuante , intr-un singur strat ..
Sincer nu le prea am nici cu manichiura nici cu hair style-ul :)
Totusi , sa va arat unghiutele :)) care sunt ff scurte . Niciodata nu le'am avut mai lungi , doar cand mi;am pus extensii .:)


Si acum am sa va arat si ojele folosite :)
A fost cam simpla aceasta postare . Sper ca v-a placut . Astept propunerile voastre in legatura cu ce sa mai postez pe blog .
S-ar putea ca mai pe seara sa postez un LOTD inspired by ... . Stay tuned .
Pupici , Ioanna ♥

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Random talk & LOTD

Hello girls !
Imi cer scuze ca nu am mai postat de ceva timp dar am fost foarte ocupata cu scoala si altele :) , dar promit ca in aceasta vacanta voi incerca sa postez mai des .:)
Sunt foarte fericita ca am peste 20 de followers ( sunt cam putini .. dar sunt buni si atatia ) .
Azi voi posta un look pe care l-am purtat astazi , dar din pacate calitatea pozei nu este foarte reusita .
Este un fel de smokey brown eyes . Am folosit paleta 120 , primer .. anticearcan :-? .. nu mai tin minte exact :)) .
PS : Voi incerca maine , daca vremea imi permite , sa postez inca un LOTD inspired by :) .
PS2 : Maine am sa postez primul meu NOTD , so stay tuned !
PS3 : Ma poate ajuta cineva cu un sfat : cat de bune sunt pensulele fraulein , fiindca as vrea sa fac o comanda !

Cam atat pentru aceasta seara . Pupici si ne auzim maine . Ioanna ♥

marți, 25 ianuarie 2011

Review : Demachiante

In ultima perioada am folosit ca demachiant uleiul de masline , insa nu am fost pe deplin multumita , hotarand sa ma duc prin magazine sa imi cumpar demachiant
Am ales un demachiant de la Lotus : Lapte demachiant miere si musetel si un demachiant de la Elmiplant : Demachiant nutritiv pentru ochi .

1.Lapte demachiant - Lotus .

Descrierea lor : Formula speciala imbogatita cu miere si musetel curata in profunzime toate urmele de machiaj si indeparteaza eficient impuritatile pielii . Deschide porii , absoarbe excesul de sebum si nu usuca pielea . Potrivit pentru toate tipurile de ten , dupa folosire , confera pielii un plus de hidratare si catifelare .

Descrierea mea : Intradevar curata foarte bine fata , si indeparteaza foarte bine urmele de machiaj . Cum spun si ei , chiar nu usuca pielea , insa nu stiu cat de potrivit e pentru toate tipurile de ten . Imi place ca <> catifeleaza pielea fetei , dar totusi mi se pare ca pentru tenul meu , care e putin mixt nu e chiar asa de bun . Raportul calitate-pret este unul foarte foarte bun , produsul costand in jur de 10 lei (200ml).
PS : am sa fac mai pe seara un update cu poza cu acest produs :) .

2.Demachiant nutritiv pentru ochi - Elmiplant


Descrierea lor : Curata zona delicata a ochilor cu o combinatie hranitoare de ingrediente active naturale ! Proteinele din Bumbac hranesc eficient genele si reduc iritatiile pielii , in timp ce Vitamina B5 reda elasticitatea pielii .

Descrierea mea : Curata bine pielea , o lasa catifelata , si are un miros foarte placut . Intradevar este foarte delicat cu pielea . Raportul calitate - pret este foarte bun , produsul costand in jur de 15 lei . Il recomand cu placere .

PS : Cat de curand voi mai posta un review , si tagul What's in my purse .:)
PS2 : Astept propuneri , sugestii , sfaturi !
PS3: M-am decis sa fac o rubrica noua : cine decide sa recreeze machiajele mele , imi trimit pozele pe mail , iar eu voi face o postare cu aceste poze . :) Stiu ca machiajele mele nu sunt foarte reusite , sau foarte profesioniste , dar parerea mea este ca sunt acceptabile incat sa le poate recreea / prelua cineva . Deci fetelor astept poze :) .

Pupici , Ioanna ♥

duminică, 23 ianuarie 2011

Green as the Grass

Buna fetelor , am reusit in acest sfarsit de saptamana sa postez in fiecare zi cate ceva , si sunt foarte happy ca se apropie vacanta cu pasi repezi si o sa pot sta mai mult cu voi pe blog.
Totusi .. sunt oleaca sad ca blogul meu nu este chiar asa de urmarit , si as vrea daca puteti macar sa dati cate un comentariu la fiecare postare cu idei , sfaturi etc .
Am sa incerc sa diversific lucrurile care le postez si ma gandesc sa fac si o rubrica cu fashion dar astept parerile voatre . Puteti sa imi spuneti daca ati vrea sa postez ceva anume .
Astazi va prezint un machiaj pe care l-a purtat o prietena , bine inteles facut de mine , la o 'sedinta foto' daca ii putem spune asa .
Este un machiaj destul de simplu , inspirat de culoarea verde a ghioceilor , dar putin mai light .
Sper sa va placa si daca incercati machiajele propuse de mine , sa imi trimiteti poze pe ioanna.makeupblog@yahoo.com si va promit ca voi face o rubrica noua special cu look-urile recreate de voi .
Va pup , Ioanna ♥

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

My nail polish collection

Buna fetelor :* Incerc sa postez cat mai des ( sper ca se cunoaste acest lucru ) . Asadar in aceasta seara am revenit cu un nou tip de post (primul pe acest blog) in care va voi prezenta "colectia" mea de oje :) .
Nu sunt de la firme renumite , sunt no name dar tin foarte mult la ele . Le-am achizitionat dintr-un targ din Italia la doar 1 euro bucata :) .
Sper sa va placa acest post .
De la stanga la dreapta : galben - nu sunt asa de multumita de aceasta nuanta , o folosesc mai mult pentru modele ; nude - i like this color , o pot folosi si ca lac de unghii , este foarte practica ; lila - se vede foarte dragut pe unghie , chiar imi place ; crem (chiar daca se vede alb) - hmm , nu am folosit asa de mult aceasta nuanta ca sa imi pot da o parere despre ea ; portocaliu rosiatic - se vede foarte foarte bine mai ales in doua straturi , este o culoare foarte draguta ; lac de unghii cu sclipici verde - o folosesc ca top coat peste manichiura frantuzeasca , este foarte draguta .
Peach - foarte foarte draguta culoara , mai ales in sezonul cald ; verde - si atat ; visiniu - e foarte fain la tinute de seara ; roz - si aceasta nuanta o pot folosi ca top coat , foarte draguta ; sclipici maro - la fel ca sclipiciul verde , peste manichiura french .
Roz trandafiriu - favorita mea dintre toate nuantele de roz ; Portocaliu - este foarte stralucitor , mie personal nu imi place deloc ; mov argintiu - alta dintre preferatele mele , este foarte dragut , este oleaca stralucitoare dar marge purtata si ziua ; barbie roz - sincer urasc aceasta oja , o folosesc doar pentru modele , nu se intinde bine deloc .. iiih oribil .
mov metalic - foarte faina nuanta in special pentru unghii scurte ; argintiu - este potrivit mai mult pentru seara ; golden - la fel ca si cea argintie .
ojele pe care le foloseste mama mai mult : alb , auriu , maro . Mie nu imi plac deloc .
Lac de unghii - imi place foarte mult , lasa o nuanta rozalie , natural , love it ; albastru turcoaz - o folosesc mai mult vara , se ve foarte bine cand sunt bronzata ( oricum tenul meu este inchis la culoare ) .

Cam acestea sunt ojele mele . Cine vrea poate sa preia aceasta 'provocare' daca ii putem spune si asa .
Ce sa va mai spun .. cat de curand voi mai posta look-uri , un scurt review si poate chiar incep si o rubrica de fashion , ce ziceti ? :)

Va pup fetelor , astept propuneri , idei , sugestii , sfaturi . Ioanna :*

joi, 20 ianuarie 2011

LOTD : Spring in Midwinter

Cum v-am promis , incerc si am sa incerc in continuare sa postez cat mai des .
Pentru azi v-am pregatit un look of the day inspirat de saptamana de primavara din mijlocul iernii .
Pentru ca nu am mai postat de mult un tutorial , azi o voi face chiar daca machiajul e unul destul de simplu .
Acesta este look-ul :



Si aceste este tutorialul :

Am sa va spun mai intai cum am aplicat culorile , si am sa continui cu poze cu ce am folosit ( paleta 120 si rimelul Lash Accelerator de la Rimmel).
In coltul intern al ochiului si pe pleoapa mobila am aplicat o nuanta de galben . Am continuat cu o nuanta de portocaliu aprins pe care am aplicato pe o parte din pleoapa mobila . Iar la sfarsitul look-ului am conturat pleoapa inferioara cu o nuanta de verde crud .



Cam atat am pregatit pentru azi . Astept propuneri , idei , sugestii . Am sa va pregatesc ceva si pentru week-end .( puteti sa imi dati si propuneri de noi posturi si LOTD ) .
Pupici , Ioanna ! <3 .

marți, 18 ianuarie 2011

LOTD : Lavender

Dupa cum v-am mai spus , am pregatit pentru voi un look inspirat din culoarea lavandei .
Este un look simplu , dragut , si merge purtat la diferite ocazii .
Culorile sunt din paleta 120 si paleta 48 Ruby Rose .
Cam atat pentru azi .. Va las in continuare cu look-ul .




PS: Nu sunt eu persoana din poze :) Eu doar am realizat machiajul .
PS2: Astept propuneri pentru noi posturi , idei , sfaturi , critici .

Va pup , Ioanna ♥

duminică, 16 ianuarie 2011

LOTD : Pink Mania Update

Pentru acest sfarsit de saptamana m-am hotarat sa mai fac o postare :d . Mai precis un LOTD . Ideea nu e noua , e mai mult un update la postul mai vechi LOTD : Pink Mania .
Acest look nu a fost creeat special pentru blog . Prietena mea a venit la mine si m-a rugat sa o machiez pentru o iesire cu prietenii in mall , si era imbracata foarte girly asa ca acest machiaj a completat perfect tinuta .
Nu va voi prezenta tutorial pentru ca este usor de facut si e foarte asemanator cu Pink Mania .
Oricum , produsele folosite sunt : paleta 120 si rimelul de la Rimmel "The Max Volume Flash" .

So , aceste este look-ul.


Si aceste este rimelul folosit :


PS : Pentru saptamana viitoare va pregatesc un LOTD inspirat de culorile lavandei . Stay tuned .
PS2 : Astept sugestii , opinii , critici , idei .
Pupici , Ioanna . ♥

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Blog Award !

Hello girls !

Azi am observat pe blogul Madalinei , care e o scumpa ☺ , ca am primit si eu premiul Blog Award .
Dupa cum stiti , trebuie sa spun 7 lucruri despre mine si sa nominalizez 15 bloguri .
1. Dupa cum stiti , sunt Ioana , am doar 14 ani :)) aprox 15 , si i love makeup ♥
2. Sunt inca in clasa a8a , si mi-e foarte frica de examenul din vara :)
3. Despre mine as putea spune ca sunt foarte credula , emotiva , ambitioasa , sunt prea buna de accea unii isi bat joc de mine cu sau fara motiv .. las de la mine .
4. Ador primavara si vara , sa ii fac poze surorii mele :)) ( mie chiar nu imi place sa fac poze ) , sa ma machiez , sa ma joc pe Iphone :)) , sa stau pe mess/fb/blog , sa ma uit la Mostenirea , sa stau acasa ..
5. Mi-ar placea ca in viitor sa imi maresc colectia de make-up si sa lucrez in domeniu .
6. Mi-ar placea sa plec din Romania , desi ma pot muta in Italia imi este foarte greu sa las persoana iubita ( care deocamdata este doar in sufletul meu :)) ca fizic ... e al altcuiva ) si prietenii .
7. Uras : filmele de groaza , sa fiu luata drept proasta , sa isi bata lumea joc de mine , sa ma barfeasca excesiv , iarna s.a.m.d

Cred ca mai toata lumea a facut acest Blog Award .. asa ca spun ca le nominalizez pe cele din blogroll .:)

PS : din nou ii multumesc Madalinei pentru nominalizare !
PS2 : Am sa incerc dar nu promit sa postez mai des , ca sunt foaarte in urma ..

LOTD : Like a Parrot

Hello girls !
Dupa o saptamana grea iata ca a venit si week-end-ul . Este timpul pentru un look of the day :) . Numai ca de data aceasta nu va voi mai prezenta tutorialul (lenea e de vina si oboseala :)) ) . Oricum culorile sunt din paleta 120 , iar rimelul este cel de la Essence .
Ideea cu denumirea look-ului asa :)) mi-a venit de la replica surorii mele cand a vazut machiajalu : "parca esti un papagal" :)) .




So , cam atata pentru azi ..
Astept sugestii , opinii , sfaturi , idei ...
Pupici , Ioanna .

Out of topic : M-am hotarat sa va arat si cu ce fac pozele :) . Folosesc aparatul Canon 550D .

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

LOTD : Pink Mania

Ieri am vazut videoclipul nou al Antoniei , si m-am indragostit de machiajul pe care il purta , asa ca m-am decis sa il reproduc , dar mult mai girly . Ea avea un fel de smoky eyes , insa eu am inlaturat negrul si am facut look-ul folosind doar nuante de roz .♥


Acum , am sa va arat produsele folosite si ordinea in care le-am folosit .





Culorile folosite sunt din paleta 120. Rimeulul este de la Essence . Ca primer l-am folosit pe cel de la ELF .
Sincer , i love this look ♥ este foarte girly si merge purtat la mai multe evenimente , si ziua si noaptea , depinde de ocazie .
Astept propuneri , sugestii , opinii , sfaturi etc .
Ca bonus , aveti videoclipul din care m-am inspirat .
http://www.youtube.com/watch?v=qgGS8HuQwps
That's all for today .♥
Pupici , Ioanna.

vineri, 7 ianuarie 2011

Tag : about me ! & La multi ani mie !

Incep prin a-mi cere scuze ca un am mai postat de mult nimic .. dar cum a inceput scoala am din ce in ce mai putin timp sa postez , imi raman doar week-end-urile la dispozitie , dar nici atunci nu imi gasesc cate un moment de pauza :)) .
Pentru ca este 7 ianuarie , Sf Ioan , urez tuturor Ioanelor , Ionilor , inclusiv mie la multi ani si multa sanatate :* !

Acum , urmeaza cunoscutul tag , pe care l-am gasit pe multe bloguri . Ultima data l-am vazut la Dei-Dei .

SUNT : o persoana destul de optimista , calma (uneori prea calma :)) ) , suparacioasa ( dar imi trece repede)
AS VREA : sa trec cu brio examenul care ma asteapta la vara si sa incerc sa fac mai multe look-uri pe care sa le impartasesc cu voi :)
MI-AS FI DORIT : sa fi stiut sa imi aleg mai bine prietenii
NU-MI PLACE : sa ma contrazica cineva in exces , sa ma barfeasca lumea fara motiv , cand sunt ignorata si mintita
MA TEM : ca nu voi ajunge la liceul pe care mi-l doresc
AUD : ce vreau , cand vreau :))
IMI PARE RAU : ca nu mi-am dat seama la timp de greselile facute
IMI PLACE : sa fiu inconjurata de persoanele care sunt foarte importante pentru mine si sa ma machiez
PASTREZ : arhivele de mess :)) si cadourile primite de la persoanele importante pentru mine .
NU SUNT : genul de persoana prefacuta , nu uit usor greselile din jur , nu uit persoanele de pret :d
DANSEZ : cand simt nevoia , si la petreceri
CANT : cand sunt singura acasa :))
NICIODATA : nu mi-au placut limbile straine si matematica si tot ce are lagatura cu ea .
RAR : ( aici preiau si eu ce a scris Dei - Dei ) fac primul pas
PLANG : cand simt nevoia , sau cand sunt extrem de suparata
SUNT CONFUZA : cand incerc sa imi dau seama de ce unele persoane se comporta ciudat cu mine
AM NEVOIE : de incredere in mine ,
AR FI TREBUIT : sa nu ma tund si sa nu imi scot unghiile cu tips :))
AS PUTEA : petrece o zi intreaga cu prietena mea cea mai buna la shopping sau singure acasa , sau cu un baiat foooarte special , oriunde :d