miercuri, 29 decembrie 2010

120 palette



Sunt foarte fericita ca mi-a sosit trusa de 120 de culori pe care am comandat-o ieri de pe blogul http://paletutze.blogspot.com .
Sunt nerebdatoare sa o incerc , si incepand de azi voi face machiaje pe care le voi posta si va voi preciza ce culori si produse am folosit .
Astept sugestii , opinii , sfaturi dar si critici :) .

Update : Ma gandeam sa fac un review paletei dar gasiti cu sutele pe youtube si bloguri :)) . Totusi aprob ca fardurile sunt foarte pigmentate , rezista mult pe pleoape ( cu sau fara primer ) , ai avantajul ca poti alege din o gama larga de nuante deci look-urile pot fi nenumarate . Pretul este unul foarte buna (eu am dat 120 lei cu tot cu transport) , iar raportul pret-calitate este acceptabil . Totusi , in ciuda faptului ca le-am primit prin curier , 4 farduri s-au spart deci a trebuit sa le repar cu spirt ... Totusi sunt foarte mandra de paleta , si abia astept sa o folosesc pentru ce voi posta pe blog .

With love , Ioana ♥

7 comentarii:

  1. Ce fain ca ai o paleta de 120 culori..sunt mate toate sau si mate si sidefate?enjoy it...

    RăspundețiȘtergere
  2. mult succes,sa vi cu cat mai multe lookuri:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Madlen : culorile sunt si mate si sidefate ; aproximativ fiecare nuanta are ambele variante . A fost o investitie buna .

    @Madalina : Multumesc foarte mult pentru sustinere si te astept cat mai des pe blogul meu :* . Poti da si urmarie la blog sa fii la curent cu toate noutatile .

    pentru intrebari sau altele .. ma gasiti la ioanna.makeupblog@yahoo

    Va pup . Ioanna ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Asteptam sa vedem machiajele creeate de tine!! Pupici s-o folosesti sanatoasa:*

    RăspundețiȘtergere
  5. m-am lamurit cu paleta 120. mi-am comandat-o si eu pentru ca eram indragostita de multitudinea de culori,chiar disperata...pana cand am primit-o.
    da...unele culori nu se iau bine...curg pe obraz, nu stau pe pleoapa...iar unele sunt extrem de bune. deci paleta asta e facuta pe principiul "cantitate nu calitate"...iti recomand S104 de la NYX ..nici nu se compara:P

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Katia : la cat am folosit eu pana acum paleta 120 sunt multumita . oricum multumesc pentru recomandare .. poate poate am sa reusesc sa imi mai cumpar cateva palete :d

    RăspundețiȘtergere