vineri, 13 ianuarie 2012

Cum imi ingrijesc tenul - Seara

Buna fetelor:*
Pentru aceasta seara v-am pregatit o postare in care va voi vorbi despre modul in care imi ingrijesc si imi curat eu tenul seara :) .
So , here we go sweethearts :* .

  • Primul pas in curatarea tenului este sa ma spal pe fata , cu un sapun Dove care imi catifeleaza , imi hidrateaza si in acelasi timp imi curata tenul .
  • Indiferent ca m-am machiat sau nu in fiecare seara nu ma culc pana nu imi curat tenul cu un demachiant potrivit tenului meu . Eu folosesc demachiantul 2in1 de la Yves Rocher , care in acelasi timp este si un tonic , deci dintr-un foc am realizat doi pasi foarte importanti in curatarea si ingrijirea tenului .
  • Al treilea pas in curatarea si hidratarea tenului meu este exfolierea . Nu folosesc un produs din comert , ci imi pregatesc singura gomajul . Gomajul pe care eu il folosesc este alcatuit din miere si zahar , pe care le amestec foarte bine sau din ulei de masline si zahar . Amestecul ce rezulta il aplic pe toata fata , inclusiv pe buze , apoi frec cu periuta de dinti sau cu un prosopel pentru ca acest amestec sa functioneze mai profund . Exfolierea nu este recomandata in fiecare zi deoarece poate afecta tenul .
  • Dupa toate aceste procese , aplic o crema - crema de zi si de noapte de la Yves Rocher - destul de lejera dar in acelasi timp destul de hidratanta pe toata fata ( eu am tenul mixt deci nu insist foarte tare cu acest lucru , si din aceasta cauza nu folosesc o crema bogat hidratanta ) si pentru zona din jurul ochilor aplic o crema specifica .
  • Ultimul pas , dar nu cel din urma , imi hidratez buzele cu ulei de masline sau cu balsamul reparator de la Yves Rocher .

Acesta este ritualul meu de ingrijire pe care il urmez in fiecare seara , sarind uneori peste exfoliere . Voi face zilele acestea si cum imi ingrijesc tenul dimineata , ce pasi urmez si ce produse folosesc .

Voi fetelor , ce ritual de ingrijire si curatare a tenului urmati ? Ce produse folositi ?:* Astept raspunsurile voastre cu cea mai mare placere si abia astept sa interactionez cu voi :) . De asemenea astept si propunerile voastre cu ce alte articole ati mai vrea sa vedeti de la mine , ce machiaje , daca doriti review la un produs , sau daca vreti sa vedeti la mine haul-uri sau OOTD .

Bisous , bisous ! Ioanna ♥

2 comentarii:

  1. Foarte bun gomajul folosit de tine. Sa incerci odata sa inlocuiesti zaharul cu zatul de la cafea. Este o alta varianta la fel de buna.
    Frumoasa postarea!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de sfat :* am sa incerc cat de curand si varianta ta :* multumesc mult pentru apreciere :* pupici :*

    RăspundețiȘtergere