duminică, 23 ianuarie 2011

Green as the Grass

Buna fetelor , am reusit in acest sfarsit de saptamana sa postez in fiecare zi cate ceva , si sunt foarte happy ca se apropie vacanta cu pasi repezi si o sa pot sta mai mult cu voi pe blog.
Totusi .. sunt oleaca sad ca blogul meu nu este chiar asa de urmarit , si as vrea daca puteti macar sa dati cate un comentariu la fiecare postare cu idei , sfaturi etc .
Am sa incerc sa diversific lucrurile care le postez si ma gandesc sa fac si o rubrica cu fashion dar astept parerile voatre . Puteti sa imi spuneti daca ati vrea sa postez ceva anume .
Astazi va prezint un machiaj pe care l-a purtat o prietena , bine inteles facut de mine , la o 'sedinta foto' daca ii putem spune asa .
Este un machiaj destul de simplu , inspirat de culoarea verde a ghioceilor , dar putin mai light .
Sper sa va placa si daca incercati machiajele propuse de mine , sa imi trimiteti poze pe ioanna.makeupblog@yahoo.com si va promit ca voi face o rubrica noua special cu look-urile recreate de voi .
Va pup , Ioanna ♥

2 comentarii:

  1. eu as vrea sa vad un articol despre hair sau tag: what's in my purse:d
    spune'mi si mie ce sa mai postez:))

    RăspundețiȘtergere
  2. am sa fac cat de curand acel tag .. si in legatura cu articole despre hair , nu le prea am cu chestii dinastea .. chiar nu stiu ce sa iti spun sa mai postezi , pt ca ma aflu cam in aceeasi situatie :)
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere