sâmbătă, 22 ianuarie 2011

My nail polish collection

Buna fetelor :* Incerc sa postez cat mai des ( sper ca se cunoaste acest lucru ) . Asadar in aceasta seara am revenit cu un nou tip de post (primul pe acest blog) in care va voi prezenta "colectia" mea de oje :) .
Nu sunt de la firme renumite , sunt no name dar tin foarte mult la ele . Le-am achizitionat dintr-un targ din Italia la doar 1 euro bucata :) .
Sper sa va placa acest post .
De la stanga la dreapta : galben - nu sunt asa de multumita de aceasta nuanta , o folosesc mai mult pentru modele ; nude - i like this color , o pot folosi si ca lac de unghii , este foarte practica ; lila - se vede foarte dragut pe unghie , chiar imi place ; crem (chiar daca se vede alb) - hmm , nu am folosit asa de mult aceasta nuanta ca sa imi pot da o parere despre ea ; portocaliu rosiatic - se vede foarte foarte bine mai ales in doua straturi , este o culoare foarte draguta ; lac de unghii cu sclipici verde - o folosesc ca top coat peste manichiura frantuzeasca , este foarte draguta .
Peach - foarte foarte draguta culoara , mai ales in sezonul cald ; verde - si atat ; visiniu - e foarte fain la tinute de seara ; roz - si aceasta nuanta o pot folosi ca top coat , foarte draguta ; sclipici maro - la fel ca sclipiciul verde , peste manichiura french .
Roz trandafiriu - favorita mea dintre toate nuantele de roz ; Portocaliu - este foarte stralucitor , mie personal nu imi place deloc ; mov argintiu - alta dintre preferatele mele , este foarte dragut , este oleaca stralucitoare dar marge purtata si ziua ; barbie roz - sincer urasc aceasta oja , o folosesc doar pentru modele , nu se intinde bine deloc .. iiih oribil .
mov metalic - foarte faina nuanta in special pentru unghii scurte ; argintiu - este potrivit mai mult pentru seara ; golden - la fel ca si cea argintie .
ojele pe care le foloseste mama mai mult : alb , auriu , maro . Mie nu imi plac deloc .
Lac de unghii - imi place foarte mult , lasa o nuanta rozalie , natural , love it ; albastru turcoaz - o folosesc mai mult vara , se ve foarte bine cand sunt bronzata ( oricum tenul meu este inchis la culoare ) .

Cam acestea sunt ojele mele . Cine vrea poate sa preia aceasta 'provocare' daca ii putem spune si asa .
Ce sa va mai spun .. cat de curand voi mai posta look-uri , un scurt review si poate chiar incep si o rubrica de fashion , ce ziceti ? :)

Va pup fetelor , astept propuneri , idei , sugestii , sfaturi . Ioanna :*

2 comentarii:

  1. Am fost si eu in Italia la inceputul anului si pot spune ca am gasit niste oje superbe de care sunt foarte multumita.
    Eu am dat intre 1 - 3 euro pe ele, dar is foarte misto.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Amyra : si eu le-am achiziyionat din italia pe majoritatea dintre ele . Numai ca nu toate nuantele sunt la fel de bune : unele se intind perfect si nu necesita decat un strat , altele lasa urma .. si tot asa .
    multumesc pt comentariu :*:*

    RăspundețiȘtergere