marți, 25 ianuarie 2011

Review : Demachiante

In ultima perioada am folosit ca demachiant uleiul de masline , insa nu am fost pe deplin multumita , hotarand sa ma duc prin magazine sa imi cumpar demachiant
Am ales un demachiant de la Lotus : Lapte demachiant miere si musetel si un demachiant de la Elmiplant : Demachiant nutritiv pentru ochi .

1.Lapte demachiant - Lotus .

Descrierea lor : Formula speciala imbogatita cu miere si musetel curata in profunzime toate urmele de machiaj si indeparteaza eficient impuritatile pielii . Deschide porii , absoarbe excesul de sebum si nu usuca pielea . Potrivit pentru toate tipurile de ten , dupa folosire , confera pielii un plus de hidratare si catifelare .

Descrierea mea : Intradevar curata foarte bine fata , si indeparteaza foarte bine urmele de machiaj . Cum spun si ei , chiar nu usuca pielea , insa nu stiu cat de potrivit e pentru toate tipurile de ten . Imi place ca <> catifeleaza pielea fetei , dar totusi mi se pare ca pentru tenul meu , care e putin mixt nu e chiar asa de bun . Raportul calitate-pret este unul foarte foarte bun , produsul costand in jur de 10 lei (200ml).
PS : am sa fac mai pe seara un update cu poza cu acest produs :) .

2.Demachiant nutritiv pentru ochi - Elmiplant


Descrierea lor : Curata zona delicata a ochilor cu o combinatie hranitoare de ingrediente active naturale ! Proteinele din Bumbac hranesc eficient genele si reduc iritatiile pielii , in timp ce Vitamina B5 reda elasticitatea pielii .

Descrierea mea : Curata bine pielea , o lasa catifelata , si are un miros foarte placut . Intradevar este foarte delicat cu pielea . Raportul calitate - pret este foarte bun , produsul costand in jur de 15 lei . Il recomand cu placere .

PS : Cat de curand voi mai posta un review , si tagul What's in my purse .:)
PS2 : Astept propuneri , sugestii , sfaturi !
PS3: M-am decis sa fac o rubrica noua : cine decide sa recreeze machiajele mele , imi trimit pozele pe mail , iar eu voi face o postare cu aceste poze . :) Stiu ca machiajele mele nu sunt foarte reusite , sau foarte profesioniste , dar parerea mea este ca sunt acceptabile incat sa le poate recreea / prelua cineva . Deci fetelor astept poze :) .

Pupici , Ioanna ♥

3 comentarii:

  1. cel de la elmiplant e foarte bun!!!1
    l-am folosit si eu:)
    in general produsele de la elmiplant sunt bune:)

    RăspundețiȘtergere
  2. cel de la garnier il folosesc si eu,este bunicel

    RăspundețiȘtergere